Vel overstået Årsmøde i Danske Planchefer

På to varme efterårsdage blev årsmødet 2014 i Danske Planchefer afviklet. Det blev to gode dage hvor planlægning og planchefen var i centrum.

Hent oplæggene fra kontorchef Holger Bisgaard, Naturstyrelsen samt Camilla Rosenhagen og Berit Mathisen, KL som pdf her.

Læs hele beretningen fra formand Peter Bagge her

Invitation til årsmødet: Planlægning i Danmark år 2020. Hvor er planlægningen i Danmark på vej hen

Aldrig har diskussionen om planlægningen været så intens som den er i dag. Produktivitetskommissionen kom med deres bud på hvordan velfæren i Danmark kunne styrkes.Folketingen og hele verdens samfundet har fået et fokus siden krisen: Vækst.

I en sådan grad at man næste kunne sige for enhver pris. 88% af landets borgmester har i en helt ny undersøgelse sagt at de er enige eller meget enig i at den nuværende lovgivning, der regulerer kommunernes planlægning, er en stopklods for vækst og udvikling i kommunerne.

Vi har sat disse emner på dagsorden for vores gæster fra KL, Naturstyrelsen, Digitalisering af lokalplanerne, Fremtiden for lokalplanlægningen, nærmer vi os et udvidet bygningsreglement, detailhandlen er der forandringer på vej, hvordan kan vi bruge hinanden bedre, hvor er politikerne på vej lokal og landspolitisk

Fredag får vi besøg af kompetente personer blandt andet professor Ove Kaj Pedersen CBS, borgmesteren i Ikast Brande kommune Carsten Kissmeyer og udvalgsformanden Erhvervs-,Plan-, og Miljøudvalget Slagelse Kommune Villum Christensen.

Det er således både den økonomiske / strategiske/ ledelsesmæssige og to forskellige den politiske vinkler vi bringer i spil.

Vi får deres syn på det overordnede tema med mulighed for en god efterfølgende debat hvor vi har en faglig kompetent ordstyrer til at holde styr på diskussionen

Du kan se frem til et døgn med faglige input, få din viden om hvad der sker opdateret og endeligt er det lagt vægt på at der er mulighed for at styrke dit faglige netværk.

For at det hele ikke skal blive for tung har vi arrangeret en specialudgave af ”DJØF MED LØG”

Hvor der vil blive mulighed for at få se sig selv i spejlet og få rørt lattermusklerne.

Sted

Hindsgavl Slot
Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart
www.hindsgavl.dk

Tlf. nr.: +45 6441 8800

Dato

13. – 14. november 2014

NY Tilmeldingsfrist!

Tilmeldingsfristen er rykket til 3. november 2014

Pris

Deltagelse i årsmødet inkl. overnatning i enkeltværelse: 3.000 kr. eks. moms.

Tilmelding

Tilmelding via link her. Vi gør opmærksom på at tilmeldingen er bindende.