Længes du også efter at netværke og få faglig inspiration i den virkelige verden langt væk fra skærmmøder og hjemmekontor?

Planchefernes studietur vil i 2021 blive afholdt den 26. – 28. august med en rejse til Sveriges næststørste by Göteborg. En by der er i rivende vækst, og som i år fejrer sit 400-års jubilæum.

Programoverblik:

Bestyrelsen har i samarbejde med byplanarkitekt Marianne Bendixen tilrettelagt et spændende program med masser af byplanfaglige vinkler på Göteborgs udvikling, og hvor vi tilmed får god tid til at netværke.

Vi glæder os til en 3-dages tur med overnatning på det centralt beliggende Hotel Bellora, der har tagterrasse med udsigt over Göteborgs skyline https://www.hotelbellora.se/

Faglige temaer for turen er:

  • Introduktion til Göteborg by og projekt ’Älvstaden’, der er nordens største byudviklingsprogram.
  • Storskala by- og havneomdannelsesområder i udvalgte dele af Älvstaden.
  • BID i Gamlestaden – et privat-offentligt bysamarbejde om transformationen af en tidligere forslummet bydel.
  • Grønne og bæredygtige byrum – herunder udflugt til flere parker, der er anlagt i anledning af jubilæumsåret.
  • Aftenbesøg i den gamle bydel Haga

Praktiske oplysninger:

Pris:
Deltagelse i forårsmødet 2.900 kr. inkl. mad og drikke, samt to overnatninger på enkeltværelse og lokal transport.

NB:
Transporten til og fra Göteborg står deltagerne selv for. Det giver størst fleksibilitet, da deltagerne kommer fra hele landet, og der er stor forskel på rejsevejen fra fx Nordjylland og Hovedstadsområdet. Vi opfordrer til at deltagerne arrangerer samkørsel/samrejse så vidt muligt.

Tilmeld dig her…

Tilmelding senest onsdag den 7. juli 2021 kl. 23:59. Umiddelbart herefter tager vi bestik af Covid19 situationen og udskyder turen, såfremt udsigterne for afrejsen stadig er for usikre.

Ved deltagerafbud efter tilmeldingsfristen, betales det fulde deltagerbeløb. Ved en eventuel udskydelse af turen er tilmeldingen ikke bindende.

NB: Der er afsat plads til 25 deltagere, så tilmelding er efter ’Først til Mølle princippet’.

Pbv.
Henrik Børsting Aagaard

Illustration:
Plan over Göteborgs planlagte udbygning. Farverne angiver cirka hvornår ny bebyggelse planlægges klar til opførelse. Rød = 2021, Orange = 2028, Gul = 2035-2050, Lyseblå = Projekt klar siden 2012. Hvid = Eksisterende bebyggelse, Mørkegrøn = Nye parker/grønne områder, Grå = Ny infrastruktur, Blå = Vand.