Kære Planchefer

Et travlt forår har ramt planområdet, og med ikrafttrædelse af ny planlov 15. juni og Finger Plan 2017 er det velfortjent at ferien står for døren.

En tak til planfaggruppen for det store arbejde, som vi ved vil fortsætte med diverse vejledninger på den anden side af sommeren.

I bestyrelsen ønsker vi at styrke vores netværk i hele landet ikke mindst til gavn for planfaggruppen, der trods bred geografisk spredning, kan have brug for en livline engang imellem. Dette er en af grundene til vi har sat fokus på vores hjemmeside og overvejer hvor vi kan få en god platform med mulighed for sparring, håber at kunne fortælle mere herom i løbet af efteråret.

Trods en travl tid fandt 17 planchefer dog plads til 4. og 5 maj at tage med på forårsturen til Hamborg og fik trods regn og kulde en rigtig hyggelig og spændende tur. Udover tid til at dyrke netværket viste vores guide Torben Gade os både innovative kontor- og boligbyggeri, nye anvendelser for udlevede industribygninger og storskala havneomdannelse.

På turen fik vi oprettet en Facebook side: Danskeplanchefer, så bliv medlem og se billeder fra turen og del dine egne byplanoplevelser med os alle.

I bestyrelsen arbejdes der nu med at få årsmødet d. 9. og 10. november på plads, traditionen tro afholdes det på Hindsgavl Slot, sæt kryds i kalenderen det vil glæde os at se jer.

På bestyrelsens vegne vil jeg ønske jer alle en god sommer.

Bedste hilsner Anja