20 planchefer fik en helt fantastisk tur til Oslo med Dan Hasløv som guide. Turen startede på Oslo færgen med udsejling i solskin og en frisk blæst. Dette flotte vejr fulgte os på hele turen, så de vejrudsigter der truede med regn og temperaturer lige omkring 3 grader blev gjort til skamme.
Deltagerne fik rig lejlighed til at dyrke netværket ,dog  med undtagelse at internettet som slet ikke dur på en færge. Det gjorde så til gengæld at alle var særdeles nærværende og benyttede den gode lejlighed til snak på kryds og tværs.

I Oslo fik vi på bare 6 timer set helt utroligt meget. Ikke kun Dans høje tempo (hvem skulle tro han er 70) med også det vi fik vist kunne forpuste.
Havn, omdannelse af byområder, genbrug af nedlagte fabrikker, fra silo til bolig. Også regeringsområdet hvor der stadig er dybe ar efter bombesprængning fik vi set.
Afslutningen var den nye opera hvor der er udsigt over hele havneområdet fra toppen at taget. De må nærmest have været i  en marmor-rus under udformningen af projektet.
Undervejs fik vi plads til ½ times indlæg af to afdelingsingeniører fra Oslo kommune om udviklingen i Oslo. Utroligt hvad der kan nås på så kort tid! Vi vil forsøge at gentage succesen med en lignende tur næste år, hvor der vil blive sat i begrænsning på deltager antallet på maks. 30 personer

Her til sidst.
Glem ikke årsmødet den 19. og 20. november på Hindsgavl.
Vi er godt i gang med et lægge et spændende program

Nedenstående er et udpluk af billeder fra turen. Se flere billeder i galleriet: her